Şakir Başaran 2017'nin ilk yarısını değerlendirdi!
Siyasi, sosyal, toplumsal ve ekonomik açıdan zor geçen bir 2016’yı geride bıraktıktan sonra 2017’ye sektör olarak umutlu girdiklerini vurgulayan Özbostan İnşaat yöneticisi Şakir Başaran, “İnşaat sektörü, yılın ilk yarısında, geçen senenin aynı dönemine göre daha durgun bir üretim ve satış süreci geçirdi. Herkes gibi biz de bu yıla umutla bakmayı sürdürüyoruz. Mart ayında satışa çıktığımız Manzara 7 24 Pendik projesinde dairelerin yarıdan fazlası sahiplerini buldu. İstanbul özelinde gayrimenkul değer artışı ortalama yıllık yüzde 20’ler seviyesinde iken Manzara 7 24’te biz bunu ikiye katladık. Lansman fiyatımızla şu andaki rakamlar arasında yukarı yönde yüzde 40’ın üzerinde bir fark oluştu. Dolayısıyla projemizden oturum ya da yatırım amaçlı daire satın alanlar, şu anda hatırı sayılır bir kar rakamı elde etmiş durumda” dedi.
 
Özbostan İnşaat, Pendik’te deniz, adalar ve koru manzaralı butik bir proje olan Manzara 7 24’ü 2018 sonunda teslim etmeye hazırlanıyor. Hem devam eden projelerinde gelinen durumu hem de inşaat sektörünün 2017 ilk yarı karnesini değerlendiren Özbostan İnşaat yöneticisi Şakir Başaran, Türkiye’nin değişken iç dinamiklerine, bir de sınır hattının ötesinde yaşanan istikrarsızlıklar eklendiğinde, yaklaşık 300 farklı iş koluna istihdam ve katma değer yaratan inşaat sektöründe işlerin hiç de kolay yürümediğini söyledi. Maketten satışa güvenerek, yeterli öz sermayesi bulunmadan projeye başlayan yapıların ayakta kalmasının zor olduğunu vurgulayan Başaran, Özbostan inşaat olarak, şimdiye kadar yüzde 60’ı satılan Manzara 7 24 projesinin yapımına devam ederken, yeni yatırımlara da gireceklerini belirtti. Hedefleri arasında kentsel dönüşüm projelerinin olduğunu açıklayan Başaran, “Türk ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektöründe hepimiz, gerekirse karlarımızdan fedakarlık yaparak, taşın altına elimizi daha fazla koymalıyız” dedi.
 
Özbostan İnşaat’ın markalı konut projesi Manzara 7 24, 3 ayrı blokta toplam 120 daireden oluşuyor... 
Lokasyonu, manzarası ve mimarisiyle, İstanbul’un yükselen değeri Pendik bölgesinin en prestijli yapıları arasında yer almaya hazırlanan Manzara 7 24, mavi tutkunlarına Marmara Denizi, Adalar ve yemyeşil koru manzaralı bir yaşam vadediyor. Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen karşı komşusu olan Manzara 7 24, Sabiha Gökçen Havalimanı’nın da sadece 2,5 kilometre yakınında konumlanıyor. Yeni metro istasyonuna 250 metre, D-100 karayoluna ise 500 metre mesafede bulunan projenin etrafında marina, alışveriş merkezleri, sosyal tesisler ve üniversiteler ile özel hastaneler de bulunuyor. Manzara 7 24’te farklı metrekarelerde 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+1 tipte daireler ile 5+2 çatı dubleksleri ve her biri villa konforunda 4+2 bahçe dubleksleri yer alıyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181