Selective Blue Kartal sahilde yükseliyor!
İstanbul Kartal sahilde konumlandırılan Selective Blue projesi Alper İnşaat ve İtibar İnşaat Ortaklığı ile yükseliyor. İki kule olarak 7.790 metrekare alanda yükselen Selective Blue projesinde toplam 206 daire bulunuyor.

Selective Blue Ön Talep Formu için tıklayınız.

Selective Blue’da; açık hava sineması, yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, elma bahçesi ve basketbol sahası dahil olmak üzere zengin bir sosyal alan konut alıcılarını bekliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olamak üzere her yaşam şekline uygun bir dair

Selective Blue projesi İstanbul’un en çok değer kazanan bölgelerinden biri olan Kartal sahilde, metro ve metrobüs bağlantılı, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, İstanbul - Ankara Yüksek Hızlı Trene, pek çok AVM’ye, sağlık ve eğitim kurumuna yakın olarak yükseliyor.

Selective Blue İletişim!
Adres: Kordonboyu Mah. Meltem Sk. No:2 Kartal / İstanbul
Telefon: [email protected]
Web: selectiveblue.com




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181