Sinpaş GYO Gökorman projesi 29 Nisan'da ön satışa çıkıyor!
Sinpaş’ın Anadolu Yakası’ndaki 18. projesi “Gökorman”, Şile yolu üzerinde, Çekmeköy Ormanı’nın yanı başında yükselecek.

Gökorman her mevsim renk değiştiren özgün ve doğal mimarisiyle ve evinizden dokunacağınız ağaçlarıyla yepyeni bir yaşam deneyimi sunuyor. Sinpaş GYO’nun merakla beklenen projesi Gökorman, 29 Nisan Cumartesi günü ön satışa çıkıyor. Şile yolu üzerinde, Çekmeköy Ormanı’nın yanı başında yükselecek Gökorman ağaçlarla çevrili katları, Türkiye’de ilk kez gökyüzüne uzanan doğa ile mimarisiyle İstanbul Anadolu Yakası’nın en yeni ve dikkat çeken projesi olacak.

1+1 daireden 4+1 daire tipine kadar farklı seçeneklerle planlanan İstanbul’un en özel bölgesinde, ormana yakın komşuluğu bulunan Gökorman’da yeşilin doğayla uyumunu yakalayacaksınız.

420 konuttan oluşan projede doğal rekreasyon alanları ile Anadolu Yakası’nın kalbinde kentli kimliğinizin yanında doğaya ne kadar yakın olduğunuzu hissedeceksiniz. Dış cephesindeki yüzlerce ağaç ve binlerce bitki grubuyla tonlarca oksijen üretecek olan Gökorman’la Anadolu Yakası nefes alacak.

Şile yolu üzerinde Çekmeköy-Ümraniye aksında yükselecek Sinpaş Gökorman; Ataşehir’e 10 dk., Ikea ve Metro’ya 4 dk. mesafede olmasının yanında, bağlantı yollarına dakikalar içinde ulaşılabilen lokasyonu ile de ideal bir yatırım fırsatı sunuyor.

Avantajlı ilk fiyatlardan faydalanarak konut sahibi olmak isteyenler ve gayrimenkul yatırımcıları için Gökorman Satış Ofisi’nde tanıtım günleri başladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181