Sinpaş GYO Ümraniye Çakmak projesi teslim tarihi!
Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilecek olan Sinpaş GYO Ümraniye Çakmak projesi teslim tarihi önümüzdeki günlerde belli olacak.

Orta ve orta-üzeri gelir gruplarının konut kullanımı için tercih ettiği bir bölgede yer alan Sinpaş GYO Ümraniye Çakmak projesi tahmini 1015 üniteden oluşacak. Ümraniye Çakmak'ta tlanlanma aşamasında olan Sinpaş GYO Ümraniye Çakmak projesi toplam 88 bin 733 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek.

Tahmini 123 bin 455 metrekare satılabilir alanın bulanağı Sinpaş GYO Ümraniye Çakmak projesinin daire tipleri, metrekareler ve ödeme seçenekleri önümüzdeki günlerde belli olacak. İstanbul'un Anadolu yakasında inşa edilecek olan Sinpaş GYO Ümraniye Çakmak projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Sinpaş GYO Ümraniye Çakmak projesi nerede? Tıklayınız.

Sinpaş GYO Ümraniye Çakmak projesi iletişim!
Telefon: 444 1 440
Web: sinpasgyo.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181