Sinpaş Köyceğiz'de yüzde 20 indirim!

291 konuttan oluşan Köyceğiz projesinde, konutların büyük bölümü sahiplerini bulurken, sınırlı sayıdaki 3+1 daireler için ödeme planı dahilinde 48 aya kadar şirket bünyesinde vade farkı ve peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanıyor.

680 bin 200 liradan başlıyor
3+1, 153 metrekare daireler 680 bin 240 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 26 bin metrekare arazi üzerine inşa edilen, yeşil alanı da 8 bin 600 metrekare olan Köyceğiz’de evler, projenin merkezinde yer alan 2 bin 500 metrekarelik gölet etrafında konumlanıyor. Kır, Patika ve Asma Bahçeleri Evleri ile üç farklı yaşam seçeneği sunulan projede, sunulmak istenen köy yaşamı konseptine uygun olarak köy meydanı, köy kahvesi, çeşitli meyve bahçeleri yer alıyor.  

Milliyet Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181