Sinpaş Köyceğiz’den sonbahar fırsatı
Anadolu yakasının yüksek kazançlı yatırım bölgesi Sancaktepe’de bulunan Sinpaş Köyceğiz’de ayrıcalıklar yanı başınızda. Herkesin hayaline göre bir yaşam sunan Sinpaş Köyceğiz, Kır, Patika ve Asma Bahçe Evleri ile üç farklı yaşam seçeneği bulunuyor. Ulu çınarları, insana huzur veren gölü, rengarenk çiçekleri, meyve ağaçları ve kuş sesleriyle doğanın bütün renklerini Köyceğiz’de sunan Sinpaş, şehrin karmaşasını bırakıp güneydeki bir kasabaya yerleşme hayalleri kuranları projedeki yaşamla sunuyor.

Doğanın tüm renkleri Köyceğiz’de
Sinpaş Köyceğiz’in masmavi göle bakan çınar gölgesindeki Orta Kahvesi’nde, sevdiklerinizle günün yorgunluğunu atabilir, mis gibi bahçelerin arasında spor yaparken tertemiz havayı soluyabilirisiniz. Köyceğiz Hasbahçe’de çiçek kokularıyla tazelenecek, meyve bahçelerinde her mevsim dallarında meyvelerle dolu ağaçlar arasında gezecek, gizli bahçelerde su sesi ve kuş cıvıltıları arasında günün her saati hamak keyfi yapabileceksiniz. Rengarenk çiçeklerle, yemyeşil çınarlarla çevrelenmiş, göl manzaralı Köyceğiz Meydanı da buluşmalarınızın ortak adresi olacak.

26 bin metrekare arazi üzerine inşa edilen, yeşil alanı da 8 bin 600 metrekare olan Köyceğiz, evlerinin göl ve peyzaj manzarasına hâkim olması, az katlı mimarisi, sosyal alanları ve doğal konsepti ile büyük beğeni topluyor.

Butik yaşam konsepti
Köy yaşamının huzurunu yansıtan projenin merkezinde 2.500 m2’lik gölet etrafında geliştirilen Kır, Patika ve Asma Bahçeleri Evleri ile üç farklı yaşam seçeneği sunuyor. Köyceğiz’de yaşayanlar, çınar ağaçları, taş dokusu, kahvesi, çeşmesi, göleti, köy meydanı, mis kokulu meyve bahçeleri ile kendi evlerinde güneye inmeden güneyde yaşamanın tadını çıkaracaklar.

Köy yaşamının huzurunu yansıtan bu sıcak ve samimi projenin merkezinde köy meydanının doğallığı ve dinginliği yeniden hayat buluyor. Köy meydanının hemen yanında asma, elma, armut, kayısı, erik, kiraz, portakal ve mandalina ağaçlarından oluşan bir meyve bahçesi yer alıyor.

Patikalarda, yeşilin içinde saklanan yürüyüş parkuru boyunca yer yer meyve ağaçları, zambak bahçeleri arasında dinlenme terasları, su kenarı locaları, hamaklar, salıncaklar, sakin kitap okuma köşeleri mevcut

3 +1 daireler için Sonbahar fırsatı
291 konuttan oluşan Köyceğiz projesinde, konutların büyük bölümü sahiplerini bulurken, sınırlı sayıdaki 3+1 daireler için Sonbahar Kampanyası devam ediyor.

Kampanyada, Sinpaş Yapı bünyesindeki avantajlı ödeme planı dahilinde 48 aya kadar şirket bünyesinde vade farkı ve peşin ödemelerde %20 iskonto uygulanıyor. 3+1, 153 m2 daireler 680.240 TL’den başlayan fiyatlarla bu eşsiz projede ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.

Kolay ve rahat ulaşım
Köyceğiz, TEM otoyolu üzerinde Sancaktepe gişelere sadece 4 kilometre, Şile otoyoluna ise 5 kilometre mesafede yer alıyor. Projenin lokasyonu, yakın çevresindeki ticari alanlar,okullar, hastaneler ve bölgede inşası devam eden metro ulaşımıyla da öne çıkıyor. Köyceğiz projesinin yanı başında planlanan 4 bin 100 yatak kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi ise Köyceğiz’in yaşam ve yatırım değerini her geçen gün daha da artırıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181