Sinpaş Yapı'dan Ramazan kampanyası!
Konut projelerinde Ramazan indirimleri devam ederken, Sinpaş da Köyceğiz ve Liva projeleri için 06 Haziran – 07 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak bir kampanya başlattı. Liva ve Köyceğiz projelerinden konut alan herkese liste satış bedeli üzerinden 25.000 TL özel Ramazan indirimi uygulanacak.

Liva ve Köyceğiz projelerinde peşin veya banka kredili ödemelerde; satış fiyatının tamamının peşin veya banka kredisi ile ödenmesi durumunda %20 peşin indirim iskontosu uygulanırken, peşin ödemelerde her iki projede de direk tapudan satış imkânı bulunuyor. Şirket bünyesinde ise 40 aya kadar vade imkânı da sunulan kampanyada banka kredisi ile ödeme yapmak isteyen yatırımcılar için ise Sinpaş'a özel faiz oranları da sunuluyor.

Yaklaşık 5 bin metrekare büyüklüğünde doğal gölete sahip Liva projesinde kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, açık havada oynama imkânı veren tenis kortu, streetball alanı, squash salonu, fitnesscenter, saunalar, Türk hamamı ve daha birçok ayrıcalık bulunuyor.

Teslimlerin başladığı Sinpaş Köyceğiz'de ise peyzaj alanları 2500 metrekarelik göletin etrafında oluşturuluyor.

Sinpaş İletişim!
Adres: Sinpaş Plaza Barbaros Bulvarı Yenidoğan Sok. No: 36 34349 Darphane - Beşiktaş / İSTANBUL - TÜRKİYE
Telefon: 444 19 74
Web: www.sinpas.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181