Suadiye Sahil'de teslimler başlıyor!
Teknik Yapı, Suadiye'de hayata geçirdiği 114 rezidans daireden oluşan Suadiye Sahil projesinde teslimlere başlıyor. Yılbaşından önce daireleri sahiplerine teslim etmeyi planladıklarını söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Suadiye Sahil'in özellikle büyük dairelerden oluşacak şekilde projelendirildiğini belirtti.

Durbakayım "Teknik Yapı markasını bugünlere getiren ve içinde büyüdüğümüz bu semti çok iyi tanıyoruz. Bu nedenle Suadiye Sahil projesinde sahip olduğumuz deneyim ve kalitenin ulaştığı en üst seviyesini aktarıyoruz" dedi. Projede yükselen 19 katlı rezidans binasının her katının tek bir daireden oluşacağına vurgu yapan Umut Durbakayım "Kadıköy sakinlerinin yaşam tarzına uygun büyük ve konforlu daireler hazırlıyoruz. Bu dairelerin yatırımdan daha çok yaşam amaçlı olacağını düşünüyoruz" dedi. Durbakayım 19 katlı rezidans blokun tamamlandığını ve ince işlere başlandığını sözlerine ekledi.

8 BİN 500 DOLAR
Satışa sunulan 19 katlı blokta brüt 335 metrekare büyüklüğünde 5+1 tipindeki rezidans daireler yer alıyor. Teslimleri yılbaşından hemen önce yapılması planlanan rezidans dairelerin metrekare fiyatı 8 bin 500 dolardan başlıyor. Kişiye özel ödeme planlan sunulan daireler için peşin alımlarda özel indirim uygulanıyor.

Açık ve kapalı yüzme havuzları, spor alanları, fitness salonu, sauna, buhar odaları, her daireye 2 adet kapalı otopark, dinlenme ve yürüyüş alanları, akıllı ev otomasyon sistemi ve 7/24 güvenlik Suadiye Sahil'in donatıları arasında yer alıyor.

Sözcü Gazetesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181