Sur Yapı Gölbahçe Evleri'nde taksitler 1.360 TL'den başlıyor!
2+1,3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan Gölbahçe Evleri'nde taksitler 1.360 TL'den başlıyor.

21 dönüm proje alanı üzerinde inşa edilen Gölbahçe Evleri projesi 6 bloktan oluşuyor. Toplam 227 adet konuttan oluşan Gölbahçe Evleri projesi İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor. Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Gölbahçe Evleri projesinde 7.000 metrekare göl ve bahçe alanı bulunuyor. 

Bahçe katlı, geniş teraslı dublex dairelerle birlikte farklı metrekarelerde  göl, gölet ve su parklarının yer aldığı Gölbahçe Evleri projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerini destekleyen birbirinden farklı temalı oyun ve spor alanları bulunan Gölbahçe Evleri projesinde çocuklar için klasik park anlayışından uzaklaşarak toprak ile bütünleşecekleri ve doğadan kopmadan büyüyecekleri bir yaşam alanı yer alıyor. 

 Gölbahçe Evleri teslim tarihi? Tıklayınız.

Gölbahçe Evleri fiyat? Tıklayınız.

Gölbahçe Evleri nerede? Tıklayınız.

Gölbahçe Evleri iletişim!
Adres: No:21, Adil, Said-i Nursi Sk., 34935 Sultanbeyli/İstanbul
Telefon: 444 5 787
Web: www.golbahceevleri.com.tr

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181