Sur Yapı, İlkbahar ve Gölbahçe Evleri projelerinde fırsatlar sunuyor!
Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, Yavuz Sultan Selim Köprüsüne yakın konumdaki İlkbahar ve Gölbahçe Evleri projelerinden ev alacaklara çeşitli fırsatlar sunuyor.

SULTANBEYLİ'DE 
Sur Yapının Sultanbeyli ilçesinde inşa ettiği İlkbahar ve Gölbahçe Evleri projeleri, dün hizmete gjren Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne komşu konumda yer alıyor. 

Sur Yapı, söz konusu projelerde 120 ay veya 60 ay sabit taksit kampanyası ile konut sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürmeye çalışıyor.

İki etaptan oluşan ilkbahar projesinde toplam 456 konut yer alıyor.Sur Yapı İlkbahar'a komşu konumda bulunan 100 dönümlük arazide yeni bir üniversite inşa ediliyor. Proje aynı zamanda faaliyete geçmek üzere olan 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi ne de 200 metre mesafede bulunuyor.

YENİ PROJELER YOLDA
21 dönüm arsa üzerine inşa edilen Gölbahçe Evleri projesi ise 6 blokta toplam 227 konuttan meydana geliyor. 7 bin metrekare göl ve bahçe alanının da yer aldığı projede her türlü günlük ihtiyacın karşılanabileceği ticari alanlar bulunuyor.

Bölgenin dönüşümüne büyük katkı sağlayan ve son 2 yılda 1200 konutun şansını yapan Sur Yapı, ilçede yeni projeler gerçekleştirmeye devam edecek.

ÖRNEK DAİRELER HAZIR
İstanbul'un gelişimine devam eden bölgesi Sultanbeylide yükselen ilkbahar ve Gölbahçe Evleri nin ise örnek daireleri tamamlandı. Projeler için 3+1, 152 metrekareden oluşan örnek daireler ziyarete açıldı.

Yeni Akit Gaztesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181