Taşyapı'dan Altunizade projesi; Koşuyolu Koru Evleri
Selçuk Ecza Holding'in Altunizade'deki 30 bin metrekare arazisi üzerinde Taşyapı tarafından inşa edilen 210 konutluk Koşuyolu Koru Evleri projesinde satışlar başladı. İskanı alınmış ve oturmaya hazır durumda olan dairelerin metrekare fiyatları 5 bin dolar ile 7 bin dolar arasında değişiyor. Lansmana özel fiyatlar ve yüzde 10 KDV indirimi ile satışa sunulan projede, konut büyüklükleri 185 ile 670 metrekare arasında değişiyor. Validebağ Korusu'na komşu olan ve yüzde 85'i yeşil alan olarak ayrılan projede 5 veya 8 kat yükseliğe sahip 13 blok yer alıyor. 2+1,3+1,4+1,5+1,6+2 tipinde dairelerin yer aldığı projede merkezi yerden ısıtma sistemi bulunuyor.

HER DAİREYE 4 OTOPARK
Bin 800 metrekare sosyal tesis alanı açık ve kapalı yüzme havuz, sauna, masaj odaları, spor salonu, kafe bölümünün yer aldığı projede her daireye ortalama 4 araçlık otopark veriliyor. Proje metroya 500 metre, Acıbadem Hastanesi'ne 50 metre, Üsküdar İskelesi'ne 4,5 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 1 kilometre, Capitol AVM'ye 500 metre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 20 kilometre ve Bağdat Caddesi'ne 5 kilometre mesafede yer alıyor.

EV HİSSE SENEDİ DEĞİL
İnşa ettikleri projeleri yapımı tamamlandıktan sonra satışa çıkardıklarını belirten Taşyapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, "Resim yapmak ile bina yapmak aynı şey değil. Projenin maketini yapmıyoruz. İşin kendisini yapıp bitiriyoruz. İnsanlar görüp beğenerek alsınlar istiyoruz" dedi. Arazinin yüzde 35'ine inşaat yapma haklarının olduğunu ifade eden Turanlı, "Biz yüzde 15'ine inşa ettik. Fazla metrekare yapma peşinde değiliz. Daha fazla yeşil alan olsun istedik" dedi. Gayrimenkul yatırımlarının kısa vadeli yapılmasına karşı olduğunu ifade eden Turanlı, "Daireyi al, altı ay sonra sat" anlayışını kabul etmediğim söyledi. Turanlı, "Ev hisse senedi değil. Bu işi borsa olmaktan çıkarmamız lazım. Topraktan al, bitince sat sistemini kaldırdık. Bizden ev alan alsın, otursun, mutlu olsun istiyoruz. Alıp satıp para kazanmak isteyenler şirketten hisse alsın" dedi. 

Sözcü Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181