Teknik Yapı Altın Üçgen bölgesine Deluxia Park ile yatırım yapıyor!
Teknik Yapı, Kartal'da Diktaş Ören Bayan İplik Fabrikası'nın yerinde hem konut, hem de ofis inşa etmek için kolları sıvadı. Yapılan kat karşılığı anlaşmayla çalışmalarını başlatan şirket, Deluxia Park Residence ve Deluxia Park Business olmak üzere iki farklı etaptan oluşan projede rezidans blokunu satışa çıkardı. Satışa çıkarılan Deluxia Park Residence projesinde 364 adet bağımsız birim yer alıyor. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, kentsel dönüşüm projeleri hayata geçerken hatıraların silindiğini anlatırken, yeni projelerinde bir müze kuracaklarını söyledi.

ALTIN ÜÇGENE YATIRIM
Dönüşüm çalışmalarına hızla devam ettiklerini anlatan Durbakayım, özellikle 'Altın Üçgen' diye adlandırdıkları Kartal, Soğanlık, Maltepe ve Tuzla'da etkin olduklarını söyledi. Durbakayım, bölgede ilk dönüşüm projesini yapan firmalardan biri olduklarını ifade etti. Kartal'da 6 projeyi hayata geçirdiklerini belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım ise toplam 2.5 milyon metrekarenin üzerinde inşaat yaptıklarını söyledi. Durbakayım, yeni projede 60 aya da 0 faiz uyguladıklarını da belirtti.

Seda Tabak / Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181