Teras Kule'de gökyüzü bahçeleri!
DAP Yapı her geçen yıl gelişen ve değeri artan Kartal'daki projelerine bir yenisini daha ekliyor. Rezidans, ofis, ticari üniteler ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak DAP Yapı'nın yeni projesi Teras Kule dünyanın ünlü mimarlarından Zaha Hadid'in Kartal için çizdiği kentsel dönüşüm projesinin merkezinde bulunuyor.

PEŞİNDE YÜZDE 20 İNDİRİM 
DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Yeni projelerimizin startına Teras Kule ile başlıyoruz. Teras Kule'de gökyüzü bahçeleri gibi simgesel bir proje geliştirdik. Sadece 2 bin 200 liradan başlayan fiyatlarla bir yandan güneşlenme imkanı bir tarafta bahçe hayatı sunacağız" dedi. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanan Teras Kule'de, birbirinden farklı stüdyo, 1+1,2+1 ve 3+1 alternatifleri sunulan 364 rezidans, 25 ofis ve 11 mağaza avantajlı fiyatlarıyla görücüye çıkıyor. Teras Kule'de büyüklükleri 38 m2 - 281 m2 aralığında olan rezidanslar 370 bin TL, 40 m2 - 74 m2 aralığında ofisler ise 352 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Toplam 400 bağımsız üniteden ve iki bloktan oluşan Teras Kule'nin, 2019 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Metrekaresi 2.200 lira
Teras Kule projeyle de DAP Yapı kalitesinin yine ön planda olacağı, deniz, marina ve Adalar manzaralı, yıldızların izleneceği, 100 metrekareyi bulan geniş teras alanlarının içerisinde jakuzilerin bulunduğu ayncahkk bir hayat vadettiklerini söyleyen Yılmaz, "Yeni projemiz için çok avantajlı fiyatlardan yararlanılmasını ve gökyüzünde domates ve biber yetiştirilecek, huzur veren yaşam için halkımızı sadece 2 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla bu projeye davet ediyoruz" dedi.

Çok merkezi konumda
Teras Kule, yıllık 65 milyon yolcuya ulaşacak, gerek yurtiçi gerekse de yurtdışı uçuşların merkezi haline gelecek Sabiha Gökçen Havalimara'na 15 dakikalık mesafede yer alması, Ankara-İstanbul hızlı tren hathyle Eskişehir-Ankara üzerinden Anadolu'nun diğer illerine, Kadıköy ve boğaz geçişi sayesinde Avrupa Yakası'na ve Edirne'ye hızlı bir ulaşım hatuna sahip olan konumuyla dikkat çekiyor. İstMarina ile birlikte Kartal önemli bir marina merkezi haline geliyor.

Akşam Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181