The Mandarins Acıbadem 2. etabının ön satışına talep rekoru geldi!
Mandarins Gayrimenkul de Avrasya Tüneli’nin Anadolu yakası çıkış noktasında hayata geçirdiği The Mandarins Acıbadem projesinin 2.etap ön taleplerinde konut sahibi olmak isteyenler kentsel dönüşüme sağlanan yüzde 1 KDV avantajı ve şirket içi finansman kampanyasına yoğun ilgi gösterdi ve projenin 2. Etabının ön satışına talep rekoru geldi.

Her Bir Daire İçin 100 Ön Talep
Mandarins Gayrimenkul Satıştan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Emin Can Aydın, son 10 günde toplam 22 bin 700 kişiyle görüştüklerini belirterek talep rekoru kırdıklarını söyledi. Aydın, “Satış fiyatları 380.000 TL ile 1.500.000 TL arasında değişen 2.etapta 622 daire bulunuyor ve her biri için 100 adet talep aldık. Projenin ulaşım araçlarına, hastanelere, eğitim kurumlarına ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne yakınlığı taleplerin artmasını sağladı. 1+1’den 5+1 dublekse uzanan seçeneklerin olacağı yeni etabımızdaki daireleri Ağustos 2020’de teslim edeceğiz. ” diye konuştu.

KDV Avantajı Yüzde 17 Olacak
Kentsel dönüşümdeki yüzde 1 KDV oranı ve sundukları finansman kolaylıklarının talepleri rekor seviyesine ulaştırdığını ifade eden Emin Can Aydın, “Hükümetin konut alımını kolaylaştıran düzenlemesi Eylül sonunda sona eriyor ancak projemiz kentsel dönüşüm alanında olduğu için önceden de olduğu gibi satışlarımızda yüzde 1 KDV oranı uygulamaya devam ediyoruz. Konut alacaklar sektördeki gelişmeleri takip ediyor, indirim sona erdiğinde şu an kentsel dönüşüm dışındaki konutlara kıyasla yüzde 7 olan KDV farkı yüzde 17’ye yükselecek. 5 yıl sonra da yüzde 60 değerlendiğini görebilecekler” dedi.

Akasya AVM’nin yanında iki etap olarak inşa edilen proje, başta 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olmak üzere, Ünalan metrosu, Uzunçayır metrobüs durağı, Göztepe Medical Park Hastanesi, Doğa Koleji ve Doğuş Üniversitesi gibi önemli lokasyonlara yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181