The Mandarins Acıbadem'in yüzde 60'ı satıldı!
Kadıköy'de Sinan Özeçoğlu ve Bülent Selimoğlu tarafından kurulan Mandarins Gayrimenkul tarafından inşa edilen The Mandarins Acıbadem projesinde şirket farklı ödeme planları hazırladı. Hazırlanan yeni ödeme planlarına göre dileyen konut alıcısı daire bedelinin yarısını teslimden önce, kalan yarısını da teslimnden sonra ödeyebiliyor. Projede konut fiyatları 590 bin liradan başlıyor. Şirket bünyesinde 60 aya kadar vadelendirme de yapılıyor. Yaklaşık bir yıldır satışta olan dairelerin yüzde 60'ının satıldığı belirtiliyor.

YATIRIM DEĞERİ 1 MİLYAR 200 MİLYON LİRA
İki etap olarak tasarlanan projenin toplam yatırım tutarı 1 milyar 200 milyon TL'ye ulaşıyor. 2018 Mayıs'ında tamamlanacak olan projede tapular sahiplerine hemen teslim ediliyor.

Yeni Şafak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181