Transform Fikirtepe'de ofisler satışa çıktı!
Kentsel dönüşümün simgesi haline gelen Fikirtepe’de Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat iş birliği ile hayata geçirilen Transform Fikirtepe projesinde konutların ardından ofisler de satışa çıktı.

Projenin tamamında alıcıların seçimlerine göre hayata geçirilecek donatı alanları ve uygulamalar olacak. Satış süreci ve sonrası hizmetlerde ‘proje sensin’ uygulamasını hayata geçirdikleri bilgisini veren Haldız İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Haldız, yeni bir konsept geliştirdiklerini söyledi. Haldız, ‘proje sensin’ aplikasyonunu da hayata geçirdikleri bilgisini verirken, daire ve ofis sahiplerinin bu sayede hem iç dizayn ve donatı alanlarında, hem de hizmetler ve ödeme seçenekleri tarafında istedikleri seçimi yapabileceklerini söyledi. Haldız, “Bugüne kadar tüm projeler, inşa edilip insanların beğenisine sunuluyordu. Biz hem inşaat aşamasında hem de sonrasında Transform Fikirtepe’yi konut sahiplerinin istekleriyle şekillendiriyoruz” dedi.

‘Fiyatlar katlanır’
Fatih Haldız, ödeme planlarının da müşteri tarafından belirleneceğine dikkat çekerken, “Yüzde ‘0’ faiz ve teslimde ödeme seçenekleri gibi sayısız opsiyondan dilediğini seçebilecek. Transform Fikirtepe ailesine katılanlar ortak kullanım alanlarını nasıl şekillendireceklerine kendileri karar verecek” diye konuştu.

Fikirtepe’nin zor bir kentsel dönüşüm süreci geçirse de lokasyon avantajı ile öne çıktığını ve bölgeye yatırım yapanların kazançlı çıktığını belirten Haldız, “Fikirtepe bölgenin değerini bilenler için avantaj, bilmeyenler için de pişmanlık olacak. Altyapı çalışmaları tamamlanıp, projeler teslim edilince bölge ciddi anlamda değer kazanacak. İleride bölgenin fiyatları katlanacak” dedi.

Yüzde 35’ini sattı
4 blokta 1080 konut ve ofis yer alan projenin toplam değerinin ise yaklaşık 1 milyar lira olduğu açıklandı. Ağırlıklı hisse sahibi Vakıfbank Emekli Sandığı olan ve 1988 yılında kurulan Obaköy Gayrimenkul Genel Müdürü Fatih Küçükcan, 3 yıl önce hak sahipleri ile anlaşarak kentsel dönüşüm sürecine başladıklarını belirtirken, “1080 konut ve ofisin 480’i bize, diğeri bölgede daha önce yaşayan hak sahiplerine ait. Konutların yüzde 35’i satıldı. Şimdi de 230 ofisi satışa çıkardık. Ofislerin metrekare fiyatı 8 ile 12 bin lira arsında değişirken, konutların metrekare satış fiyatı da 7 bin liradan başlıyor 12 bin liraya kadar çıkıyor. Teslim için Nisan 2019’u planlasak da öne çekmek için çalışıyoruz” dedi.

Miiliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181