Uplife Kadıköy kişiye özel ödeme planı kampanyası!
Üçü 23, biri 22 katlı 4 kule bulunan Uplife Kadıköy kişiye özel ödeme planı kampanyası başladı. Uplife Kadıköy aradığın ev bu ev kapsamında 100 ay sıfır faiz fırsatı da sunuluyor. 

16 dönümlük arazi üzerinde inşa edilen Uplife Kadıköy projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Kadıköy Fikirtepe'nin en yüksek noktasında yer alan ​Uplife Kadıköy projesi Fikirtepe kentsel dönüşüm projeleri arasında bulunuyor.

Teknik Yapı imzası ile İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de bir kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesi açık-kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, kafe, restorant, türk hamamı ve sauna yer alıyor. İstanbul'un değerlenecek kentsel dönüşüm projelerinden birisi olarak gösterilen Uplife Kadıköy projesi 850 daire ve 20 ticari üniteden oluşuyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181