Uplife Kadıköy projesi nerede? İşte lokasyonu...
Teknik Yapı'nın daha önce de hayata geçirdiği "Up" isimli projelerinin bir yenisi olarak dikkat çeken Uplife Kadıköy projesi kentsel dönüşüm projeleri ile sürekli değerlenen Kadıköy Fikirteep'de konumlandırılıyor. 

850 daire ve 20 ticari üniteden oluşacak şekilde planlan Uplife Kadıköy projesi İstanbul'un değerlenecek kentsel dönüşüm projelerinden birisi olarak gösteriliyor. Uplife Kadıköy projesi Teknik Yapı'nın en yeni projelerinden birisi olarak bölgede yer alacak.

İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunacak Uplife Kadıköy projesi Fikirtepe'nin en yüksek noktasında yer alacak. İstanbul'un bir çok bölgesinde konut inşa eden Teknik Yapı Uplife Kadıköy projesini Fikirtepe kentsel dönüşüm projeleri arasında bulunduruyor.

Uplife Kadıköy ne zaman teslim? Tıklayınız.

Uplife Kadıköy iletişim!
Telefon: 444 10 08
Web: www.uplifekadikoy.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181