Uzunal Tau Yapı’nın Yonca ve Tezer projelerinde son daireler satışta!
Günümüz çağdaş mimarisini 40 yıllık deneyimiyle müşterilerine sunan Uzunal Tau Yapı, İstanbul’un Anadolu yakasında yaşam kalitesini artıracak Göztepe’deki Yonca ve Erenköy’deki Tezer projelerinde sona yaklaşıyor. 2017 yılı şubat ayında tamamlanacak Göztepe’deki Yonca ve eylül ayında tamamlanacak Erenköy’deki Tezer projelerinde, 2+1’den 5+1’e kadar çeşitli daireler, özel fırsatlarla yeni ev sahiplerini bekliyor.

Göztepe Yonca Projesinde Son 3 Daire
Sahil yolu ve Bağdat Caddesi arasında konumlanan ve İstanbul’un sayılı konsept parkları arasında yer alan Göztepe Parkı ile kesintisiz deniz manzarası sunan Göztepe’deki benzersiz lokasyonuyla emlak sektörünün incisi Yonca projesinde son dairelerde sahiplerini arıyor. Şubat 2017’de tamamlanacak Yonca projesi 9 kata yayılan, 160 ile 173 metrekare arası değişen geniş alanlı 3+1 dairelerle ve çift katlı otoparkıyla lüks ve konforlu bir yaşam sunuyor.

Erenköy Tezer Projesinde alternatifli geniş daire ve dükkan alternatifleri
Kadıköy civarındaki geleneksel küçük daire anlayışının tersine, 118 metrekaren 250 metrekareye kadar ulaşan geniş 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerden oluşan Mayıs 2017’de tamamlanacak Erenköy’deki Uzunal Tau Tezer projesi de şanslı ev sahiplerini bekliyor. Göztepe-Ümraniye yeni metro yatırımına çok yakın, Bağdat Caddesi ve çevre yoluna kolay ulaşım ile eşsiz lokasyonda yer alan çift katlı rahat bir otoparka ve
ferah bahçe alanlarına sahip Tezer projesinde ayrıca 150 ile 550 metrekare arasında değişen ticaret alanları da bulunuyor.

Uzunal Tau Yapı ile Eviniz 5 Yıl Garantili
Tüm projelerinde ev sahiplerine 5 yıl garanti süresi veren Uzunal Tau Yapı, dairelerin içinde tesisattan parkeye kadar her konuda arsa sahibinin veya müşterilerinin tüm sorunlarına etkili ve hızlı çözümler sunuyor. Uzunal Tau Yapı ayrıca, deprem tehlikesini en aza indiren yeni nesil teknolojilerle hayata geçirdiği projeleri zamanından da önce teslim ederek, ev sahiplerini güvenli ve huzurlu yaşam alanlarına daha çabuk
kavuşturuyor.

Projeler hakkında detaylı bilgi almak ve konut satışlarındaki özel fiyatlardan faydalanmak için satış ofisiyle [email protected] e-mail adresi veya 0(216) 3581212 numaralı telefon üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181