Validebağ Konakları fiyat!
Validebağ Konakları güncel fiyat bilgisi için tıklayınız.

Dap Yapı ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) iş birliği ile hayata geçirilecek olan Validebağ Konakları projesinde dairelerin birim metrekare fiyatları 9 bin TL'den başlıyor ve fiyatlar 6 milyon 353 bin TL'ye kadar yükseliyor. Ayrıca Validebağ Konakları projesinde stüdyo daireler 598 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

5 katlı 11 bloktan oluşacak olan Validebağ Konakları projesinde ticari üniteler de bulunuyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Validebağ Konakları projesinde dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ila 513 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

1+0’dan  6+1’e kadar daire seçenekleri bulunan Validebağ Konakları projesinde ödeme seçenekleri önümüzdeki günlerde belli olacak. 880 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Validebağ Konakları projesi 368 daireden oluşuyor. 


Validebağ Konakları teslim tarihi? Tıklayınız.

Validebağ Konakları ön talep formu için tıklayınız.

Validebağ Konakları iletişim!
Telefon: 444 93 27
Web: validebagkonaklari.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181