Validebağ Konakları güncel fiyat!
1+0’dan 6+1’e kadar daire seçenekleri bulunan ​Validebağ Konakları güncel fiyat bilgisi belli oldu. Validebağ Konakları daire fiyatları 974 bin TL'den başlıyor.

880 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Validebağ Konakları projesi 368 daireden oluşuyor. İstanbul Koşuyolu'nda 5 katlı 11 bloktan oluşacak olan Validebağ Konakları projesinde çalışmalar devam ediyor.

Dap Yapı ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) iş birliği ile hayata geçirilecek olan Validebağ Konakları projesinde ticari üniteler de bulunuyor. Kadıköy konut projeleri arasında yer alan Validebağ Konakları projesinde dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ila 513 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Validebağ Konakları nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181