'Validebağ konakları'nda yoğun talep bekliyoruz'!
DAP Yapı, Validebağ Korusu'nun yanı başında inşa ettiği Validebağ Konakları projesini 11 bin 700 TL'den başlayan metrekare fiyatlarıyla satışa sundu. Ön talep döneminde gerçekleştirdiği çadır kampanyasıyla satış rekoruna imza atan DAP Yapı, bu kez aynı projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Söz konusu kampanyaya göre başlangıçta yüzde 5 peşinat ve satış tarihinden itibaren 12'nci ayda ya da teslim tarihin de yüzde 15 ara ödeme yapılarak ev sahibi olunabiliyor.

60 AYA KADAR VADE
Kalan yüzde 80'lik bölüm ise banka kredisi yoluyla ödeniyor. DAP Yapı dileyenlere kendi bünyesinde 60 aya varan vadelendirme de yapıyor. Validebağ Konakları; Beyzade, Ihlamur, Koru ve Rumeli isimleri verilen konsept konaklardan meydana geliyor. Validebağ Konaklan'nda sıcak ve samimi bir yaşam alanı kurguladıklarını ifade eden DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Validebağ, İstanbul'un belki de Türkiye'nin en özel yerlerinden biri olarak nitelendiriliyor. Bu önemli arazide yeşille ve doğayla bütünleşen konak mimarisinin en güzel örneğini sergiliyoruz" ifadelerini kullandı. Yılmaz, şöyle devam etti:

OLANAKLARI SEFERBER ETTİK
"İstanbul'un merkezinde, Osmanlı Dönemi'nden bugüne ulaşan bu eşsiz yaşam alanına komşu yaşamak isteyenler için tüm olanaklarımızı seferber ettik. Bugüne kadar projemizden daire veya dükkân sahibi olanlar hatırı sayılı bir prim elde ettiler. Bu kampanyayla bu fırsatı vatandaşlarımıza yemden sunuyoruz. Bölgede metrekare fiyatları 33 bin TL'ye kadar çıkıyor. Bizde 11.700-17 bin TL arasında. Çadır kampanyasmda izdihamın yaşandığı dönem gibi yoğun bir talep bekliyoruz."

Yatırım Değeri 1.1 MİLYAR TL 
EMLAK Konut GYO'nun açtığı ihaleyi kazanarak Validebağ Konaklarına imza atan DAP Yapı, projeyi 1 milyar 100 milyon TL yatırımla hayata geçiriyor. 5'er katlı 319 konaktan oluşan Validebağ Konaklarında70 - 650 metrekare arasında daire çeşitleri bulunuyor.

BOĞAZ'IN YANINDA
Anadolu yakasının ikinci en büyük yeşil alanı olan Validebağ Korusu, Koşuyolu ile Üsküdar'ın Altunizade ve Barbaros mahallelerinin kesiştiği noktada, Boğaz Köprüsüne yürüme mesafesinde yer alıyor.

Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181