Validebağ Konakları'nda yüzde 50 avantajlı ön satış başladı!
Dap Yapı'nın Eylül 2015’te ihalesini kazanarak dikkatleri çektiği Validebağ Korusuna komşu alan üzerinde inşa edeceği Validebağ Konakları projesi bölge metrekare fiyatlarına göre yüzde 50 avantajla ön satışa çıktı. Emlak Konut GYO işbirliği ile hayata geçirilecek olan Validebağ Konakları 880 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Metrekare birim fiyatlarının 18 bin ile 25 bin TL arasında olduğu bölgede, Validebağ Konakları’nda 9 bin TL’den başlayan metrekare birim fiyatları ile ön talep toplanıyor. 5 katlı, 11 bloktan oluşacak olan Validebağ Konakları projesinde 368 konut ve ticari birimler yer alıyor. 1+0’dan  6+1’e kadar daire seçenekleri bulunan Validebağ Konakları projesinde daire büyüklükleri 57 ile 513 metrekare arasında değişiyor.

Validebağ Konakları ön talep formu için tıklayınız


Validebağ Konakları fiyat için tıklayınız

Validebağ Konakları iletişim!
Telefon: 444 93 27
Web: validebagkonaklari.com


Hilal Misirli / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181