Yeşil Mavi Maltepe lansmana özel fiyatla satışta!
Maltepe'de 21 bin 800 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Yeşil Mavi Maltepe projesi lansmana özel 454 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor.

19 katlı 4 blok olarak yükselecek olan Yeşil Mavi Maltepe'de 1+1,2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere15 farklı daire seçeneği yer alacak. Lokasyonu ile dikkat çeken Yeşil Mavi Maltepe 40 bin metrekare konut alanı bulunacak. 

Toplam inşaat alanı 50 bin 18 metrekare olan ​Yeşil Mavi Maltepe'de 1.500 metrekare ise ticaret alanı olarak planlandı. Sur Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan Sur Yapı Yeşil Mavi projesi dikey mimaride hayata geçirilecek. Sur Yapı'nın yeni projesi Yeşil Mavi Maltepe 268 daire ve dükkanlardan oluşacak.

Yeşil Mavi Maltepe nerede? tıklayınız

Yeşil Mavi Maltepe teslim tarihi için tıklayınız

Yeşil Mavi Maltepe fiyat için tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181