Zer Bostancı'da ön talep toplanıyor!
Ceylan İnşaat’ın merakla beklenen butik projesi Zer Bostancı, ön talep sürecinde avantajlı fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Bostancı’nın merkezinde inşa edilen Zer Bostancı projesinde, 62 daire ve 2 ticari alan yer alıyor. Kiraz bahçelerinin içinde, deniz manzaralı farklı büyüklüklerde 2+1 dairelerin bulunduğu proje, cazip lokasyonu ve yüksek standartlardaki inşaat kalitesi ile konforlu ve ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını aralıyor.

36 ay sıfır faiz ödeme avantajı ile ev sahibi olabileceğiniz Zer Bostancı, modern yaşamın ihtiyaçlarına yönelik özel çözümlerle de destekleniyor. Ocak ayında lansmana çıkması beklenen projenin sunduğu ön talep fırsatını değerlendirerek, doğru yerde, doğru yatırım fırsatından yararlanmak isteyenler 444 70 16’yı arayarak yerini ayırtabilir.

ÖN TALEP FORMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Zer Bostancı İletişim!
Telefon: 
444 70 16
Web: www.zerbostanci.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181