Zer Bostancı'dan altın değerinde fırsat!
Ceylan İnşaat’ın ön talep toplamaya başladığı Zer Bostancı projesi, merkezi konumuyla dikkat çekiyor. Deniz manzaralı projede, 62 daire ve 2 ticari alan yer alıyor. 2+1 farklı daire seçeneklerinin bulunduğu proje için ön talepte bulunanlar avantajlı fiyatların yanı sıra öncelikli daire seçme fırsatından da yararlanacak.

Kiraz bahçelerinin içinde deniz havası
Sosyal yaşamdan kopmak istemeyen ancak evine çekildiğinde kiraz bahçelerinin içinde deniz manzarasıyla huzur arayanlar Zer Bostancı’da buluşacak. Bostancı sahiline yürüme mesafesinde yer alan proje, Bostancı Gösteri Merkezi’ne de komşu olacak kadar yakın. Deniz otobüsü iskelesi ve otobüs duraklarına 1 dakika, Bağdat Caddesi’ne 2 dakikalık mesafede yer alan Zer Bostancı, değerini hiç yitirmeyen bir bölgede, yüksek standartlardaki inşaat kalitesi ile konforlu ve ayrıcalıklı bir hayat sunuyor.

Kısa vadede yüksek yatırım değeri
Zer’in kelime anlamının Arapça’da altın demek olduğunu belirten Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, Zer Bostancı’nın bu bölgede yatırım yapmak isteyenler için altın değerinde bir fırsat olduğunu vurguladı. Muammer Ceylan sözlerine şöyle devam etti: “Sadece ev almak değil aynı zamanda parasını doğru değerlendirmek ve yıllar geçtikçe kazanmaya devam etmek isteyenler için Zer Bostancı kısa vadede sunduğu yüksek yatırım değeri ile dikkat çekiyor.”

Zer Bostancı İletişim!
Telefon:
444 70 16
Web: www.zerbostanci.com 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181