Zer Bostancı ön talep fiyatları!
Ceylan İnşaat çok kazandıran konut projelerine Zer Bostancı ile bir yenisini daha ekliyor. İstanbul’un en prestijli semtlerinden Bostancı’da hayata geçirilecek projeden lansman öncesinde ilk konut alacaklar avantajlı fiyatlardan yararlanıyor. Zer Bostancı projesinde 750 bin TL’den başlayan ön talep fiyatları, hem bu prestijli bölgede ulaşılabilir ev sahibi olmak isteyen aileler hem de kısa sürede kazanmak isteyen yatırımcılar için fırsat sunuyor.

Bostancı’nın merkezinde inşa edilen Zer Bostancı projesinde, 62 daire ve 2 ticari alan yer alıyor. Deniz manzaralı farklı büyüklüklerde 2+1 dairelerin bulunduğu proje, cazip lokasyon avantajını konforlu bir yaşam alanıyla buluşturuyor. Bağdat Caddesi, deniz otobüsü iskelesi ve otobüs duraklarına yürüme mesafedesinde yer alan Zer Bostancı, kiraz bahçelerinin içinde inşa ediliyor. Modern yaşamın ihtiyaçlarına yönelik özel çözümlerle desteklenen proje, sosyal hayattan kopmadan huzuru yakalamak isteyenlere hitap ediyor.

Projeyle ilgili her türlü bilgiye www.zerbostanci.com adresinden veya 444 70 16 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181