Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda 101 ay faizsiz vade kampanyası!
3 bin 339 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda 101 ay faizsiz vade kampanyası 31 Aralık'a kadar devam edecek. İnşaatının yüzde 45i tamamlanan Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri tasarlanıyor.

Yaşam alanları arasında; teras, kış bahçesi, açık ve çocuk yüzme havuzları, sauna, fin hamamı, buhar odası, çocuk parkı, spor merkezi, alışveriş merkezi, kafe ve restoranlar bulunan Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları Ceylan inşaat tarafından hayata geçiriliyor.

25 katlı tek blok olarak planlanan ​Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları projesinin 14. katında deniz manzarı yer alıyor. Seyir terasında bulunan kış bahçesi ve barbekü alanlarının düşünüldüğü Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları toplam 192 konut, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşuyor.

Daire büyüklüklerinin 91 metrekare ile 204 metrekare arasında değişim gösterdiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları fiyat? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181