Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda yılbaşına özel kampanya!
Ceylan İnşaat, Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de hayata geçirdiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları için muhteşem bir kampanya düzenledi. İnşaatının yüzde 45’i tamamlanan ve son 8 dairesi kalan proje için 31 Aralık’a kadar devam edecek kampanya kapsamında Ceylan İnşaat, banka kredisi olmadan 101 ay vade ile faizsiz şirket finansmanı sunuyor.
 
Ceylan İnşaat, lansman fiyatlarıyla satışı tüm hızıyla devam eden projesi
Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları için yılbaşına özel bir kampanya düzenliyor. Ceylan İnşaat, inşaatının yüzde 45’ini tamamlanan ve son 8 dairesi kalan proje için 31 Aralık’a kadar devam edecek kampanya kapsamında, banka kredisi olmadan 101 ay vade ile faizsiz şirket finansmanı sunuyor.

Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre, Kalamış Marina ve Moda’ya 750 metre mesafede bulunan Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları, ulaşım ağına yakınlığıyla da büyük beğeni topluyor. Yeni konuklarının metro, Marmaray, Avrasya Tüneli, metrobüs ve deniz yolu gibi ulaşım akslarına dakikalar içinde ulaşılabilmesine olanak tanıyan Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları, Bağdat Caddesi, Kalamış Marina ve İstanbul Finans  Merkezi gibi şehrin cazibe merkezlerine komşu olmasıyla da diğer projelerden ayrılıyor.
 
Sosyal ayrıcalıkların yeni ismi…

Sosyal ayrıcalıklarını da bir üst skaladan kurgulayan Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları, kullanıcılarına sosyal yaşamda eğlenceli ve keyifli zamanlar geçirmeyi vaat ediyor. Çocuklar güven içinde sosyalleşirken; açık yüzme  havuzu, çocuk yüzme havuzu, mini sinema salonu, fitness center, SPA (sauna, buhar odası, şok havuzu, hamam) gibi pek çok sosyal alanın bulunduğu projede yaşamın her daim renkli olması için çalışılıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle, çekirdek ailelerden kalabalık ailelere kadar farklı kesimlere hitap edecek proje; 91 m² ile 204 m² aralığındaki değişik tiplerde ve konumlarda alternatifler yer alıyor.
 
Ceylan İnşaat’ın, yüzde 80’ini sattığı projesi Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları için ‘Kişiye özel ödeme planı’ oluşturarak müşteri memnuniyetiyle çalıştığını bir kez daha kanıtlıyor. Proje kapsamında Ceylan İnşaat konuklarına, daire ve ticari alanlar için yüzde 45 kar avantajıyla, peşin fiyatına vade farksız 101 aya varan vade seçenekleri ile taksit imkanı da sunuyor. Projede ayrıca, 360 derece manzara sunan seyir terası, bu seyir terasında yer alan kış bahçesi ve barbekü alanı da fark yaratan özellikler arasında bulunuyor. Konforun ve huzurun yanı sıra kentsel dönüşümle birlikte bölgenin değer kazanmasına olanak sağlayacak ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları, ideal bir proje olarak da öne çıkıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181