Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları nerede? İşte lokasyonu...
Ceylan İnşaat imzası ile Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları projesi İstanbul Fikirtepe'de konumlanıyor. Proje Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre, Kalamış Marina ve Moda’ya 750 metre mesafede yer alıyor.

14. kattan sonra deniz manzarası sunan Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda 360 derece manzara sunan seyir terası, bu seyir terasında yer alan kış bahçesi ve barbekü alanı da bulunuyor. 25 katlı tek blok halinde inşa edilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Toplam 192 konut, 6 ticari alan ve 9 ofis yer alan Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları projesinde dairelerin büyüklükleri 91 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiyor. Fikirtepe kentsel dönüşümü kapsamında hayata geçirilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları teslim tarihi? Tıklayınız.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları fiyat? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181