Altındağ'a 2 yeni aile sağlığı merkezi!
Sağlık hizmetlerini vatandaşın ayağına kadar getiren Altındağ Belediyesi, iki mahalleye daha aile sağlığı merkezi yapıyor. Görevi olmamasına rağmen ilçeye daha önce 5 aile sağlığı merkezi kazandıran Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bu sayının 20’ye ulaştırılacağını belirtti. Altındağ Belediyesi tarafından Battalgazi ve Ulubey Mahalleleri’nde inşaatı bu yıl başlayan aile sağlık merkezleri bitmek üzere.

Battalgazi ve Ulubey’e iki aile sağlığı merkezi

Karapürçek ve Ali Ersoy mahallelerine yapılan aile sağlığı merkezleri törenle hizmete açılırken, Beşikkaya, Feridun Çelik ve Başpınar mahallelerine yapılan aile sağlığı merkezlerinin açılışları çok yakında gerçekleştirilecek. Altındağ Belediyesi bu arada iki aile sağlığı merkezinin daha inşaatını tamamlamak üzere.

“’Bizim görevimiz değil’ demeyeceğiz. Altındağ’ın tüm ihtiyaçlarını gidermek için yatırımların hızı kesilmeyecek”

Başkan Tiryaki, bölge halkının ihtiyaç duyduğu tüm yatırımları gerçekleştirecek güçte olduklarını belirterek, kültür merkezi, karakol, sağlık tesisi, okul, anaokulu, cami, müze, yüzme havuzu, kütüphane, pazar yerleri ve spor alanları gibi pek çok tesisi Altındağ’a kazandırdıklarının altını çizdi. Altındağ’a 5 aile sağlığı merkezi kazandırdıklarını, bu yıl da 2 yeni aile sağlığı merkezini daha tamamlamak üzere olduklarını belirten Başkan Tiryaki, yatırımların hızının kesilmeyeceğini vurguladı.

Altındağ Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181