Altındağ Belediyesi'nden demokrasi şehitleri ailelerine ev!
Altındağ’da ikamet eden ve son bir yıldır Doğu ve Günedydoğu’da şehit düşen askerlerimizin ailelerine ev veren Altındağ Belediyesi, aynı uygulamayı demokrasi şehitleri için de gerçekleştirecek. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, belediye meclisinden aldıkları kararla, 15 Temmuz gecesi hayatını kaybeden Altındağlı şehitlerimizin ailelerine birer ev vereceklerini duyurdu.  

Ayrıca, yapılan inceleme sonrasında 15 Temmuz gecesi yaralanan Altındağlılardan ihtiyaç sahibi olanlar da değerlendirilecek, gazilere ve ailelerine para yardımı yapılacak. Belediyede işe alım sürecinde de öncelik, demokrasi şehitlerinin aileleri ile yaralılara ve ailelerine tanınacak.

“Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkacağız”
Şehitlerin emanetlerine sahip çıktıklarını ve çıkmaya devam edeceklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki “Son bir yıldır Altındağ’da oturup Doğu ve Güneydoğu’da şehit olan askerlerimizin ailelerine ev veriyoruz. 15 Temmuz şehitleri için de aynısını yapacağız. Bu ayki belediye meclis toplantımızda karar aldık ve 15 Temmuz günü şehit düşen Altındağlı kardeşlerimizin ailelerine bir ev vereceğiz. Şehitlerimizin aileleri bize emanettir. Onların her biri ile bundan sonra da yakından ilgilenmeyi sürdüreceğiz. Şehitlerimizin unutulmasına asla izin vermeyeceğiz. Bununla birlikte gazilerimiz ve aileleri ile de yakından ilgilenmeyi sürdüreceğiz.“ dedi.

Belediyeye personel alınması durumunda ise şehitlerin ve gazilerin ailelerine, eş ve çocuklarına öncelik tanınacağını da söyleyen Başkan Tiryaki, uygun pozisyonlar için ilk olarak bu ailelere bakılacağını, eğer şartlara uyuyorsa işe alımlarda öncelik tanınacağını da sözlerine ekledi.

“Daireler oturmaya hazır durumda…”
“Devletimiz şehit aileleri ve gazilerimiz için ne gerekiyorsa yapıyor zaten.  Biz de böyle bir destek vermek istedik. Daireler hiç kullanılmamış, modern ve oturmaya hazır durumda.” diyen Başkan Tiryaki, şehit ve gazi ailelerine sahip çıkmaya devam edeceklerinin de altını çizdi.

“Şehitlerimiz asla unutulmayacak…”
Şehitlerin asla unutulmayacağını da vurgulayan Başkan Tiryaki “Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.” dedi.


Altındağ Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181