Altındağ Belediyesi'nden Gültepe'ye yeni yatırımlar!
Gecekondulardan temizlenen, yolları açılan, modern tesisleri ve konutlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Gültepe Mahallesi’nde, Altındağ Belediyesi tarafından yapılan tesisler güneş gibi doğuyor. Eski adıyla Çinçin’den eser kalmayan mahallede, geçtiğimiz aylarda açılışı yapılan “Çağrı Camii” ve “Gültepe Parkı”nın ardından, 2 yüzme havuzu ve spor tesisi, anaokulu ve kültür merkezi de açılmak için gün sayıyor.

Yeni yatırımlar çok yakında açılacak
Mahallenin adının Gültepe olarak değiştiğini, ancak kendisinin geçmişin hatırlanması için Çinçin ismini kullandığını belirten Başkan Tiryaki, bundan 5-6 yıl önce asayiş sorunlarıyla ünlü Çinçin’in bugün Ankara’nın en kıymetli yaşam alanlarından biri haline geldiğini belirtti. Başkan Tiryaki, önümüzdeki günlerde inşaatı tamamlanan yeni yatırımların açılışlarının da gerçekleştireceklerini müjdeledi.

Yüzme havuzu sağlıklı yaşamın kapısını aralayacak
Başta gençler olmak üzere tüm mahalle sakinleri tarafından sabırsızlıkla beklenen yüzme havuzu, tamamlanan yatırımlar arasında yerini aldı.Bölgedeki gençlerin sporla ilgilenmeleri, sağlıklı yaşam sürmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için hayata geçirilen 2 yüzme havuzu, kapılarını açmak için bekliyor.
İçinde iki yüzme havuzu, 2 hamam, jakuzi, sauna ve özel dinlenme odalarının bulunduğu, kendi otoparkı bulunan spor kompleksi, kısa zamanda hem Altındağlı vatandaşların hem de Altındağ dışından gelenlerin bir numaralı adresi olacak.

Anaokulu, çocuklara sevinç kaynağı olacak
Çocukların sağlığı ve güvenliği için her tür detayın düşünüldüğü Gültepe Mahallesi anaokulu ise mahalledeki çocuklar tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. En kaliteli malzemelerle ve birinci sınıf işçilikle yapılan anaokulunda her şey, çocukların konforu ve mutluluğu için dizayn ediliyor.
Kültür Merkezi sosyal hayata renk katacak

Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi de mahalle sakinleri tarafından heyecanla bekleniyor. Üst katı 2000 kişilik kültür merkezi olarak işlev görecek tesislerde kadınlar için pek çok kurs açılacak.

Altındağ Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181