Altındağ'da çarpık yapılaşmaya izin yok!
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ Müteahhitler Derneği’ni ağırladı. Altındağ’daki değişimin ele alındığı görüşmede ilçeye kazandırılan yatırımlar üzerinde duruldu. Altındağ Müteahhitler Derneği Başkanı Erdal İpek ve yönetim kurulu üyeleri, ilçenin her geçen gün daha fazla değer kazanmasında Başkan Tiryaki’nin büyük pay sahibi olduğunu ifade etti.

Altındağ’daki değişim konuşuldu
Başkan Tiryaki, önce ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi daha sonra bölgedeki çalışmaların el ele devam etmesi gerektiğini söyledi. Altındağ’ı hep birlikte daha modern, daha değerli bir hale getireceklerini kaydeden Başkan Tiryaki, çarpık yapılaşmaya izin vermeyeceklerini belirtti. Başkan Tiryaki, ilçede çok sayıda kentsel dönüşüm çalışmasına imza attıklarını hatırlatarak Altındağlı vatandaşların daha rahat yaşam alanlarına kavuşması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını aktardı.

Müteahhitlerden tam destek
Altındağ Müteahhitler Derneği üyeleri ise gerçekleştirdikleri ziyarette yeni yılın tüm İslam âlemine barış ve huzur getirmesini diledi. Başkan Tiryaki ile bu yolda el ele yürüyeceklerini vurgulayan müteahhitler, Altındağ için sorumluluk almaktan kaçınmayacaklarının altını çizdi. Müteahhitler, Altındağ’ın eski hali ile yeni hali arasında büyük farklar olduğunu, bu durumun da Başkan Tiryaki sayesinde gerçekleştiğini sözlerine ekledi.

Altındağ Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181