Altındağ'da imar yönetmeliği toplantısı yapıldı!
Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü önemli bir toplantıya daha imza attı. Müteahhitler, yapı denetim firmaları, mimarlar ve mühendislerle yapılan toplantıya yaklaşık 150 kişi katıldı. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün çok sayıda farklı konuya temas ettiği toplantıda ilçenin gelişimi de gözler önüne serildi.

Merak edilen konular bu toplantıda
Toplantıda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 1 Temmuz 2017 tarihi itibariyle Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği (PATİY) kapsamında yapacağı değişiklikler gündeme geldi. Katılımcılar, planlamadan haritalara, projeden ruhsata kadar birçok konu hakkında bilgi sahibi oldu. Altındağ’daki modern yapılanmanın da ele alındığı toplantıda halk sağlığının asla göz ardı edilmemesi gerektiği vurgulandı. Gerek kaliteli yapı malzemelerinin kullanılması gerekse istinat duvarlarının risk taşımayacak şekilde yapılması ön plana çıkan konular oldu. Belediyenin ve müteahhitlerin işbirliği içerisinde olmasıyla daha verimli sonuçlar elde edileceği görüşünde birleşildi.

Altındağ Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181