Altındağ Gültepe Mahallesi’ne 2 yeni yatırım daha!
Altındağ’ın her mahallesine hizmet götüren, fiziki yapıyı olduğu kadar sosyal ve kültürel yapıyı da değiştirmek için büyük projeleri hayata geçiren Altındağ Belediyesi, 2005 yılından bu yana “Ankara’nın Teksas’ı” olarak bilinen Çinçin Mahallesi’nde büyük bir dönüşüm gerçekleştirdi.  Gecekonduları temizlenen, yolları açılan mahallede Altındağ Belediyesi tesislerinin de hizmete girmesiyle, bölge bambaşka bir görünüme kavuştu.

Kapalı yüzme havuzu ve kadın eğitim kültür merkezi hizmete açılıyor
Yepyeni başlangıçların adresi olan Çinçin, artık karanlık geçmişine sünger çekiyor. Altındağ Belediyesi tarafından yapılan yüzme havuzu ve spor kompleksi ile Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi, 24 Eylül Cumartesi günü saat 14:30’da açılıyor. Tüm Altındağlıları bu sevince ortak olmaya çağıran Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, coşku dolu ancak mütevazi açılışlar yapmayı sürdüreceklerini belirtti.

Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri’nin sayısı 25’ e yükseldi
Cumartesi günü açılacak olan Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi, mahalle sakinleri tarafından heyecanla bekleniyor. Kadınlara sunduğu konfor ve yemyeşil çevresiyle kadınların dünyasını değiştirecek olan kültür merkezi, derslikleri, spor salonu ve çok amaçlı kullanım alanlarıyla kadınlara sanat, spor ve kültürel faaliyetlerle dolu bir hayatın kapısını aralayacak. 
“Altındağ değişecekse, bu değişim eğitimle olacak diyerek çıktığımız bu yolda, bugün geldiğimiz nokta mutluluk verici… Daha fazla kadının bu hizmetlerden faydalanması için çalışmayı sürdüreceğiz. 25’inci Kadın Eğitim ve Kültür Merkezimizin Gültepe Mahallesi’ne hayırlı olmasını diliyorum.” diyen Başkan Tiryaki, herkesi bu merkezlerden faydalanmaya çağırdı.

Altındağ’a kazandırılan yüzme havuzu sayısı ise 5 oldu
Başta gençler olmak üzere tüm mahalle sakinleri tarafından sabırsızlıkla beklenen yüzme havuzu da, Cumartesi günü kapılarını açıyor. Bölgedeki gençlerin sporla ilgilenmeleri, sağlıklı yaşam sürmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için hayata geçirilen 2 yüzme havuzu, bölge halkına sağlıklı bir yaşam vaad ediyor. İçinde iki yüzme havuzu, 2 hamam, jakuzi, sauna ve özel dinlenme odalarının bulunduğu, kendi otoparkı bulunan spor kompleksinin, kısa zamanda hem Altındağlı vatandaşların hem de Altındağ dışından gelenlerin bir numaralı adresi olması bekleniyor.

Daha önce 3 havuz projesini Altındağ’a kazandırdıklarını belirten Başkan Veysel Tiryaki, özellikle çocuk ve gençlerin bu spor tesisinden faydalanmasını çok arzu ettiğini belirtti. 2007 yılında açılan Su Parkı’nın Altındağlı vatandaşlardan yoğun talep gördüğünü belirten Başkan Tiryaki “Bu konuda o kadar çok istek aldık ki, Altındağ’a yeni havuzlar kazandırmaya devam ediyoruz. Karapürçek Mahallesi’ndeki Su Parkı, 9 yıldır Altındağlıların hizmetinde… Ali Ersoy Mahallesi’ne yaptığımız yeni tesisle ise Altındağ’a çok önemli ve çok gerekli bir mekanı daha kazandırmış olduk. Şimdi Gültepe Mahallesi’ne kazandırdığımız bu spor tesisi ile Altındağlılara sağlıklı bir yaşam alışkanlığı kazandırmaya devam ediyoruz.” dedi.

Altındağ Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181