Altındağ Karapürçek'de 20 bin ton asfalt kullanıldı!
Gece demokrasi nöbetinde, gündüzleri ise görevinin başında çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi, asfalt çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Yıpranan yollara bakım, onarım ve asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, ilçe genelinde özverili bir çalışma yürütüyor.

Başkan Tiryaki’den asfalt denetimi
Başkan Veysel Tiryaki, bu sabah  erken saatlerde Karapürçek Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını denetledi.  302. Sokak’ta yapılan asfalt kaplama ve bakım onarım çalışmalarını denetleyen Başkan Tiryaki, son incelemeleri bizzat yerinde gerçekleştirdi.

“Karapürçek Mahallesi’nde 20 bin ton asfalt kullandık.”
2016 yılı asfalt serim, bakım ve onarım ile kaldırım ve tretuvar yapım çalışmalarına oldukça hızlı bir biçimde devam ettiklerini ifade Başkan Tiryaki, “2016 yılının henüz ilk yarısında 100 bin ton asfalt aldık. Çalışmalarımız belli bir program dahilinde ve oldukça hızlı ilerliyor. Yılın ikinci yarısı için satın aldığımız 100 bin ton asfaltın, 50 bin tonunu ise son aylardaki yoğun çalışmalarımızda harcadık. Sadece köy yolları için 15 bin ton asfalt kullandık. Karapürçek Mahallesi’nde ise 20 bin ton asfalt harcadık.” dedi.

Asfalt çalışmalarının önümüzdeki haftalarda Çamlık, Beşikkaya, Güneşevler ve Yıldıztepe mahallerinde devam edeceğini belirten Fen İşleri Müdürü Turgay Sevindik ise, “Vatandaşlarımızdan gelen taleplere ve ihtiyaçlara öncelikli olarak yer veriyoruz. Vatandaşlarımızla işbirliğimiz bizim için çok önemli…” dedi.

Altındağ Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181