Ankapark Üst Geçit Köprüsü'nün yapımı hızla sürüyor!
Ankara Büyükşehir Belediyesi, ANKAPARK Üst Geçit Köprüsü'nün yapımını hızla sürdürüyor. Üst geçit tamamlandığında, ANKAPARK’tan Anadolu Bulvarı-Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlanacak.

Kurban Bayramı öncesi trafiği servis yolundan sağlanan Anadolu Bulvarı’nın kısmen kapatılan bölümü, bu kısımda çalışmaların bitirilmesiyle, tekrar eski haline getirildi.
Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, üst geçit köprüsüyle, dünyanın en büyük tema parklarından olan ANKAPARK’ın yoğunluğunun, Anadolu Bulvarı trafiğine ilave yoğunluk oluşturmamasının amaçlandığını bildirdiler. Yetkililer, üst geçit köprüsünün 243 metre uzunluğunda, 7 açıklıklı ve 2 şeritli olarak projelendirildiğini belirttiler.

Üst geçit köprüsünde çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını kaydeden yetkililer, hızla yükselen köprü sayesinde ANKAPARK’tan Anadolu Bulvarı Merkez ve Eskişehir Yolu yönüne katılımın sorunsuz şekilde sağlanacağını bildirdiler.

Ankara Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181