Ankara Angora Evleri'nde tapular dağıtıldı!
Angora Evleri'nde Cumhuriyet Bayramı coşkusu, tapu dağıtımları ve 10 blokta 164 yeni konutun temel atma töreniyle ikiye katlandı. Angora Evleri'nde gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Angora sakinlerinin uzun süredir bekledikleri tapularının dağıtımı ile şölen havasına büründü. Aynı zamanda Elit Yapı tarafından yapımına başlanan yeni konutların da temeli atıldı. Düzenlenen etkinliklere; Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor Güner, Angora S.S. Kooperatif 18 Başkanı ve Angora Toplu Yapı Başkanı Mehmet Kemal Unsal, Elit Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, Angora yönetimi ve sakinleri katıldı.

"SORUN ÇÖZÜLDÜ"
Törende konuşan Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor Güner "Angora'nın yeri bizim için çok özel. Birçok sorunu çözdüğümüz gibi buradaki sorunları da çözdük. İskan ve tapu sorunları çözüme kavuştu. Bu özel gün ve organizasyon çok anlamlı, hayırlı olsun" dedi. Tapuları Güner ile birlikte sahiplerine takdim eden Unsal, "Angora'nın aydınlık yüzü, Çankaya'nın güneşi, inşallah Başkentimizi de aydınlatır" diye konuştu. Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan da, "Bu özel projelerin yapımını üstlenmekten dolayı mutluyuz ve böyle bir günde temelini atmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Katılan, katkı sağlayan, yanımızda olan herkese şükranlarımızı sunarız" dedi. Yapımına başlanan 10 blok ve 164 daireden oluşan konutların 2019'da teslim edilmesi planlanıyor.

Habertürk Ankara

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181