Ankara'da Fatih Caddesi'nin kaldırımları yenileniyor!
Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Fatih Caddesi’nin, Keçiören'in en önemli bölümlerinden biri olduğunu belirterek, zamanla eskiyen ve yıpranan kaldırımların yenilenerek, modern görünümlü ve sağlam bazalt kaplamalı beton bloklar yerleştirildiğini belirttiler.

Görme engelliler için iz yolu, bedensel engelliler için de rampalar yapıldığını kaydeden yetkililer, böylelikle engelliler için ulaşım kolaylığının da sağlanacağını belirttiler.
Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, Fatih Caddesi’nin yanı sıra Atatürk Caddesi ve Zileliler caddelerinde de kaldırım yenileme çalışması yapıldığını, Atapark Mahallesi’nin çeşitli caddelerinde de çalışmalarının devam ettiğini kaydettiler.

Keçiören’de çalışmalara devam edileceğini belirten yetkililer, binalardan muvafakatlar alındıktan sonra Kızlarpınarı ve Nuri Pamir caddelerinde de kaldırım çalışması yapacaklarını bildirdiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181