Ankara'da kazı sezonu 31 Ekim'de son bulacak!
Ankara’da 1 Nisan’da başlayan 2016 kazı sezonu, 31 Ekim’de sona erecek. Bu tarihten sonra yeni kazı sezonu açılıncaya kadar, acil durumlar ve arızalar dışında kazı yapılamayacak.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar,  Başkent'te yol ve kaldırımların altyapı kuruluşları tarafından tekrar tekrar kazılıp bozulmasını önlemek için, AYKOME’nin (Alt Yapı Koordinasyon Merkezi ), altyapı çalışmalarını yapan ilgili kurum, kuruluş ve birimlerle koordinasyon sağladığını söyledi.

Hava koşulları, trafik güvenliği, vatandaşların can ve mal güvenliği için AYKOME'de kazı sezonunun belli bir takvime bağlandığını da belirten Vedat Üçpınar, “İlçe belediye temsilcileri ve altyapı kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı Genel Kurul toplantısında daha önce alınan karar doğrultusunda 1 Nisan’da başlayan 2016 kazı sezonu, 31 Ekim'de sona erecek. 31 Ekim’den itibaren, acil durumlar ve arızalar dışında kazı yapılamayacak" dedi.

Üçpınar, kaçak kazı çalışmalarını önlemek için gezici ekiplerce aralıksız denetimler yapılacağını, vatandaşların bu konuda duyarlı davranarak, şikayetlerini, ALO 153 numaralı Mavi Masa hattına bildirebileceklerini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181