Ankara Dikmen Caddesi kısmi olarak trafiğe kapanıyor!
Büyükşehir Belediyesi'nin Dikmen Caddesi’nde yapacağı asfalt kaplama çalışmaları nedeniyle, Dikmen Caddesi (3 Ağustos Çarşamba) kısmi olarak trafiğe kapatılacak

Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, bugün sabah trafik yoğunluğunun ardından, saat 10.00 civarında caddeyi kısmi olarak trafiğe kapatarak asfalt kaplama çalışmasına başlayacak.

Yetkililer, Konya Yolu tarafından başlayacak çalışmaların Çetin Emeç Bulvarı’na kadar yapılacağını belirterek, ilk etapta zamanla yıpranan mevcut asfaltın kazınarak, yerine asfalt serileceğini belirttiler.

Çalışmaların kısa sürede tamamlanabilmesi ve vatandaşların mağdur olmaması için, asfalt kaplama çalışmalarının 7/24 vardiyalı şekilde yapılacağını kaydeden yetkililer, caddede asfalt kaplama çalışmalarının yanı sıra kaldırım yenileme çalışmalarının da yapılacağını kaydettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181