Ankara merkezde altyapı çalışmaları başladı!
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent'in merkez ilçelerindeki asfalt yenileme çalışmalarına başladı. Bu kapsamda şehir merkezinde ihtiyaç bulunan noktaları, belirli bir program dahilinde yeni asfalta kavuşturacak olan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri, çalışmalarını yaz boyunca sürdürecek.

Büyükşehir; okullar, hava koşulları ve benzeri durumlar nedeniyle ulaşımı olumsuz etkilememek için yıl boyu küçük onarımlar dışında dokunamadığı Başkent merkezdeki asfalt çalışmalarını, belirli bir program dahilinde gerçekleştirecek.

Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Vedat Üçpınar, Ankara’nın en önemli caddelerinde özellikle problem yaşanan bölgeleri asfaltlayacaklarını belirterek, “Ankaralıların önemli bir bölümünün tatile veya  memleketlerine gitmesiyle birlikte, merkezi bölgelerde yolları süratle asfaltlamaya başladık” dedi. 

“OKULLAR AÇILMADAN HEPSİNİ BİTİRMEK İSTİYORUZ”
Okulların açılacağı Eylül ayı ortalarına kadar tüm asfaltlama çalışmalarının bitirilmesinin planlandığını da kaydeden Vedat Üçpınar, “Şu anda Çankaya’daki Gökkuşağı Caddesi ile Keçiören’deki Nilüfer caddelerinde asfalt dökmeye başladık. Program dahilinde Başkent merkezde ihtiyaç olan bölgelerde, yola göre binder, bitümlü, modifiye veya bazalt asfalt serimi gerçekleştireceğiz” bilgisini verdi. 

Asfaltlama programına alınan caddelerden bazıları şöyle: Dikmen Caddesi, Bülbülderesi Caddesi, İran Caddesi, Arjantin Caddesi, John F. Kennedy Caddesi, Esat Caddesi, Celal Bayar Bulvarı, Belligün Caddesi, Kuveyt Caddesi, Mesnevi Caddesi, Kuleli Caddesi, Koza 2 Cadde, Filistin Sokak,  Sancaktepe Mahallesi 1572. Cadde, Yükseltepe-M. Çobanoğlu Caddesi, Nilüfer Caddesi, Çankırı Caddesi, Estergon Caddesi, Aşıkpaşa Caddesi, Kızlarpınarı Caddesi, Itri Caddesi, Bursa Caddesi, Çaldıran Mahallesi 490-492-494-495-431. caddeler, Mustafa Erciyes Caddesi, Aşık Veysel Caddesi, Atapark Caddesi, Sancaktepe Mahallesi Arpaçay Caddesi, Yükseltepe Mahallesi 1668-1669 Cadde.

Ankara Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181