Ankara Mithatpaşa-Meşrutiyet üstgeçidi kaldırıldı!
Mithatpaşa-Meşrutiyet caddeleri kesişiminde yer alan üstgeçit, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaptığı çalışmayla kaldırıldı. Üstgeçidin ayakları da 1 gecelik çalışmayla kaldırılacak. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan “Kızılay bölgesindeki yaya üst geçitlerinin yenilenmesi veya kaldırılması kararı gereğince” Mithatpaşa Caddesi-Meşrutiyet Caddesi kesişiminde bulunan üstgeçidin büyük bölümü, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin 3 günlük çalışmasıyla kaldırıldı. 

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri, trafik akışını engellememek, yaya ve sürücülerin güvenliğini tehlikeye atmamak için 5 Mayıs Cuma gecesinden başlayarak, Cumartesi ve Pazar geceleri 22.00'den itibaren yolun trafiğe kapatılmasının ardından, sabah saatlerine kadar çalışıp, söküm işlemlerini yaptı.

Büyükşehir yetkilileri, üstgeçidin merdiven ayaklarının da 1 gecelik çalışmayla kaldırılacağını ifade ettiler.Yetkililer, Mithatpaşa ve Meşrutiyet caddelerinde araç trafik akışının da normal seyrinde devam ettiğini belirttiler. 
Büyükşehir Belediyesi, uzun yıllar yayaların kullanımına açık olan Mithatpaşa Caddesi’ndeki 2 üstgeçidi de yıprandığı gerekçesiyle daha önce kaldırmıştı.
 
Ankara Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181