Ankara Samsun Yolu'nda ulaşım 1 ay boyunca aktarmalı olarak sağlanacak!
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden Yeni Keçiören Bulvarı’nın ikinci etabı olan Samsun Yolu tarafındaki çalışmalar kapsamında, yolun 200 metrelik kısmında bugünden itibaren (19 Ağustos Cuma) ulaşım aktarmalı olarak sağlanacak.

Samsun Yolu’nun Gümüşdere Mahallesi 1. Sokak ile Fatih Köprüsü arasında kalan yaklaşık 200 metrelik kısmında, toplamda bir ay süreyle yolun her iki yönündeki ulaşım dönüşümlü olarak aktarmalı yapılacak.

Yeni Keçiören Bulvarı’nın birinci etabı olan Basınevleri Kavşağı’nın trafiğe açılmasının ardından çalışmalarına başlanan Samsun Yolu etabı kısmında yeni trafik düzenlemesine gidildi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yetkilileri, yolun 200 metrelik bölümündeki uygulamanın yarından itibaren başlayacağını bildirdiler.
İlk olarak Samsun Yolu istikametinde başlayacak çalışmalara ilişkin bilgi veren yetkililer, her iki yönde de yolun genişletildiğini belirterek, “Yarından itibaren Samsun yönüne gidecek olan sürücüler, sözkonusu bölümde aktarma yönüne girerek, yollarına sorunsuz olarak devam edebilecekler. Çalışmanın bu bölümünün tamamlanmasının ardından Konya Yolu istikametine gidecek sürücüler, aynı şekilde aktarmalı yoldan yararlanabilecekler” dediler.

Ankara Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181