Başkan Tiryaki, Altındağ'da yapımı devam eden projeleri inceledi!
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, güne hızlı bir başlangıç yaptı. Altındağ’a bambaşka bir soluk kazandıracak yatırımları yerinde inceleyen Başkan Tiryaki, önce Beşikkaya Mahallesi’nde yapımı devam eden at manejini gezdi. Başkan Tiryaki’nin bir sonraki durağı ise Doğantepe Mahallesi’ne yapılacak park oldu. Son olarak Gülpınar Mahallesi’ne atılan asfaltı bizzat yerinde takip eden Başkan Tiryaki, çalışmaların daha da hızlanmasını istedi.

At manejinde son durum
Başkan Tiryaki, ilçede yapımı devam eden şantiyeler hakkında konuştu. Öncelikle Beşikkaya Mahallesi’ne yapacakları at maneji hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Tiryaki, bu tesisin tam 100 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulacağını söyledi. Başkan Tiryaki, at maneji temelinin bitmek üzere olduğuna dikkati çekerek, tesisin tamamen ahşap bir yapıda hizmet vereceğini dile getirdi. Giriş kapısının tomruktan olacağını kaydeden Başkan Tiryaki, ata binilecek yerlerin ise açık ve kapalı olmak üzere iki bölüme ayrılacağını belirtti. Başkan Tiryaki “Bu tesiste 10 ahır ve 10 at yer alacak” derken, manejin yılsonuna kadar biteceği müjdesini verdi.

“Bu park bizim için çok önemli…”
Daha sonra Doğantepe Mahallesi’ne doğru yola çıkan Başkan Tiryaki, bu bölgeye yapılacak ve 15 Temmuz Şehitleri’nin adıyla yaşayacak olan park inşaatını gezdi. Başkan Tiryaki, park hakkında açıklamalarda bulunarak “Adından da anlaşıldığı gibi bu park bizim için büyük önem taşıyor. Altındağ’a yaptığımız diğer devasa parklar gibi bu parkımız da oldukça büyük. Yaklaşık 124 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulacak. Parkımız seyir ve dinlenme alanlarıyla hizmet verecek. Buradaki yürüyüş yollarında vatandaşlarımız spor yapabilecek. Kafelerde çaylarını, kahvelerini yudumlayıp günün stresini atabilecekler.” dedi.

İlçenin her yerine yeni asfalt
Başkan Tiryaki’nin son durağı Gülpınar Mahallesi oldu. Bu bölgede gerçekleşen asfalt kaplama ve bakım onarım çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Tiryaki “Gülpınar Mahallesi sakinlerinin yeni asfaltı hayırlı olsun.” dedi. 183, 184 ve 187’nci Sokak’ta asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini, toplam uzunluğu 1 kilometreye yakın olan sokaklar için 960 ton asfalt kullandıklarını vurgulayan Başkan Tiryaki, böylece ulaşımı daha kolay bir hale getirdiklerini aktardı. Başkan Tiryaki, Altındağ’ın gelişen yüzüne uygun yollar yaptıklarını ve bu çalışmaların tüm ilçeyi kapsadığını da sözlerine ekledi.


Altındağ Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181