Başkan Tiryaki yapılan çalışmaları yerinde inceliyor!
Altındağ’ı baştan aşağı değiştiren yatırımları ile dikkat çeken Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yatırımları sık sık denetlemeyi de ihmal etmiyor. Yoğun mesaisine sabah erkenden başlayan Başkan Tiryaki, Başpınar Mahallesi’nde devam eden yatırımları denetledi ve yakın zamanda hayata geçirilecek projeler için araziyi inceledi.

Yoğun mesaisine devam eden Başkan Tiryaki, daha sonra Karapürçek Mahallesi’nde yapımı tamamlanan düğün salonunun altındaki yeni marketin açılışını gerçekleştirdi. Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Tiryaki, vatandaşları dinlemeyi ve sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

“Altındağ değişmeye devam edecek.”

Devam eden çalışmaların takibi ve denetiminin günlük mesaisi içinde çok önemli bir yeri olduğunu söyleyen Başkan Tiryaki “Hava şartlarının nasıl olduğuna ya da o gün ne kadar yoğun olduğuma bakmaksızın her gün denetimler gerçekleştiriyorum. Altındağ’a yapılan çalışmaları yerinde denetliyorum. Her bir çalışmanın durumu hakkında fikir sahibiyim. Altındağ’ın pek çok noktasında yol açma, asfalt ve tesis yapımı gibi çalışmalar sürerken, bir yandan da yenileri için sürekli fikirler ve projeler üretmekteyiz. Tüm günümüz Altındağ’ın refahı ve Altındağlı vatandaşların daha iyi koşullarda yaşaması için düşünmekle geçiyor.” dedi.

Altındağ Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181