Başkan Tiryaki yaptığı 39. parkın açılışını gerçekleştirdi!
Göreve geldiği günden itibaren çevre yatırımlarına büyük önem veren Başkan Veysel Tiryaki, Altındağ’a 39 büyük park kazandırdı. Altındağ Belediyesi tarafından açılışı yapılan son park ise Karacaören Mahallesi’ndeki park oldu. Parka, bundan birkaç ay önce Hakkari Dağlıca’da şehit düşen Astsubay Üstçavuş Okan Taşan’ın ismi verildi. Baba evi hemen parkın yanında yer alan Altındağlı şehidin adı, yaklaşık 17 bin metrekare büyüklüğündeki parkta sonsuza kadar yaşayacak.

Anne ve baba duygu dolu anlar yaşadı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, Altındağ İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan Jandarma Kurmay Yüzbaşı Murat Düzenli, Altındağ Belediyesi meclis üyeleri ile birim müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Oğullarının ismi verilen parkın açılış törenine katılan şehit Astsubay Üstçavuş Okan Taşan’ın anne babası ise duygu dolu anlar yaşadı.

“Şehidimizin ismi bu parkta yaşayacak”

Başkan Veysel Tiryaki, yaptığı konuşmada Altındağ Belediyesi olarak son 10 yıldır hemen hemen her 15 günde bir hizmet odaklı açılışlar gerçekleştirdiklerini söyledi. Şehirlerin yeşil alanlara ihtiyaç duyduğunu ifade eden Veysel Tiryaki, Altındağ Belediyesi tarafından yapılan parkların en küçüğünün 15 – 20 dönüm olduğunu vurguladı.

Bu parka, kısa süre önce Hakkari Dağlıca’da şehit düşen ve baba evi Karacaören Mahallesi’nde bulunan Astsubay Okan Taşan’ın ismini vermeyi kararlaştırdıklarını hatırlatan Başkan Tiryaki, anne ve babasına sabırlar diledi.

“200’den fazla tesisi Altındağ’a kazandırdık.”

Başkan Tiryaki, Altındağ’da son 10 yılda büyük bir dönüşüm yaşandığını belirterek okul, sağlık ocağı, huzurevi, yüzme havuzu gibi kendi görevleri arasında olmayan çok sayıda tesis inşa ettiklerinin altını çizdi. İhtiyaçlara yönelik çalışmalar yaptıklarını kaydeden Tiryaki, açtıkları tesis sayısının 200’den fazla olduğunu dile getirdi. Başkan Tiryaki, kısa süre sonra Karacaören Mahallesi’ne yapılacak olan kapalı pazar yeri ile düğün salonunun müjdesini de verdi.

“Teröre asla taviz verilmeyecektir.”

Parkın hayırlı olmasını dileyen Ak Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu ise “Belediyecilik ancak bu kadar güzel yapılabilir” ifadesini kullandı. Şehit Astsubay Üstçavuş Okan Taşan nezdinde, bu topraklar için canını veren tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Ahmet Gündoğdu, teröre asla taviz verilmeyeceğinin de altını çizdi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri parkın açılış kurdelesini kesti.

Altındağ Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181