Başkan Veysel Tiryaki, şantiyeleri denetledi!
Mesaisine her gün erkenden başlayan  Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, şantiyeleri denetledi. Başkan Tiryaki, Altındağ’a bambaşka bir soluk kazandıracak yatırımları yerinde inceledi. Önce Beşikkaya Mahallesi’ne yapılan okulu gezen Başkan Tiryaki, daha sonra Çamlık Mahallesi’ndeki asfalt çalışmasını denetledi. Başkan Tiryaki’nin bir sonraki adresi Ali Ersoy Mahallesi’nde hızla yükselen kültür merkezi oldu. Son olarak Aydınlıkevler’de inşaatı devam eden kapalı pazar alanını denetleyen Tiryaki, çalışmaların hızla bitirilmesini istedi.

32 derslikli okul inşaatında son rötuşlar
Başkan Tiryaki, Beşikkaya Mahallesi’ne yapılan 32 derslikli okulun yeni eğitim öğretim sezonuna yetiştirmek için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi. Okulun kütüphanesiyle, çok amaçlı salonuyla, yemekhanesiyle ve modern sınıflarıyla öğrencilere hizmet vereceğini söyleyen Başkan Tiryaki, eğitime her zaman destek sağlayacaklarının altını çizdi.
Başkan Tiryaki, daha sonra Çamlık Mahallesi 1858. cadde üzerinde gerçekleşen asfalt kaplama ve bakım onarım çalışmasını denetledi. Yollara yama yapmadıklarını tamamen asfalt odaklı çalıştıklarını belirten Başkan Tiryaki, etap etap tüm yaz boyu asfalt çalışmalarının devam ettiğini aktardı.

Altındağ’a yeni kültür merkezi ve kapalı Pazar yeri
Başkan Veysel Tiryaki’nin bir sonraki durağı Ali Ersoy Mahallesi oldu. Bu bölgede eskiyen ve ihtiyaca cevap veremeyecek duruma gelen 29 Ekim Kültür Merkezi’ni yıktıklarını hatırlatan Başkan Tiryaki,  yerine yapılan yeni kültür merkezini inceledi. Başkan Tiryaki, bu yatırımın da 2016 yılı içerisinde tamamlanacağını dile getirdi. Başkan Tiryaki, 500 kişilik konferans salonu, toplantı salonu, kütüphane, derslikler, spor salonu ile kültür merkezinin bölgedeki önemli bir ihtiyacı ortadan kaldıracağını sözlerine ekledi.
Son olarak Aydınlıkevler Kapalı Pazar Alanı’nda incelemelerde bulunan Başkan Tiryaki, “Bu pazarı kapalı çarşı mantığıyla yapıyoruz. Ve burada  45 küçük dükkân bulunacak. Ayrıca bir zabıta noktası da yine pazardaki yerini alacak. Engelli vatandaşlarımızı da unutmadık. Onlar için bir engelli rampası pazarın projesinde yer alıyor.” dedi.

Altındağ Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181