Başkent'te 5 yeni yaya geçidi yapıldı!
Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından ihtiyaç ve yaya güvenliği nedeniyle yapılan Etlik Caddesi Zübeyde Hanım Hastanesi Önü Yaya Üst Geçidi, İrfan Baştuğ Caddesi Makro Market Önü Yaya Üst Geçidi, Eskişehir Yolu Asya Nakliyat Önü Yaya Üst Geçidi, Özal Bulvarı Tan Teneke Önü Yaya Üst Geçidi ve TKİ Önü Yaya Üst Geçidi tamamlanarak, yayaların hizmetine sunuldu.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, şehrin ana girişlerinin, modern cadde ve bulvarlarla donatıldığını, araç trafiğinin aksamaması ve yayaların karşıdan karşıya güvenli şekilde geçmelerinin sağlanması için her yıl ihtiyaca göre yeni yaya üst geçitleri yaptıklarını söyledi.

Üçpınar, yeni 5 yaya üst geçidinin de ihtiyaçtan veya mevcut yaya üst geçitlerinin hasar görerek kullanılamaz durumu gelmesi nedeniyle yeniden yapıldığını belirtti.

HİZMETE GİREN YAYA ÜST GEÇİTLERİ
Yeni üst geçitlerin çelik imalat ve modern çizgilerle estetik bir görünüme sahip olduğunu belirten Üçpınar, üst geçitlerle ilgili şu bilgileri verdi:
"İş makinesi taşıyan nakliye aracının çarpması sonucu yıkılan Etlik Caddesi Zübeyde Hanım Hastanesi Önü Yaya Üst Geçidi, trafik güvenliği nedeniyle tamamen kaldırılarak, çelikten ve 2 engelli asansörlü olarak yeniden yapıldı.

Yaya geçişlerinin yoğunluğu nedeniyle ihtiyaçtan yapılan İrfan Baştuğ Caddesi Makro Market Önü, Eskişehir Yolu Asya Nakliyat Önü, Özal Bulvarı Tan Teneke Önü yaya üst geçitleri, 2'şer engelli asansörlü olarak inşa edildi.

Hipodrum Caddesi TKİ önündeki eski yaya üst geçidi de ömrünü bitirmesi nedeniyle yıkılıp yeni baştan çelik ve modern çizgilerle, 2 engelli asansörlü olarak yayaların kullanımına açıldı.”

Ankara Büyükşehir Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181